Beoordelingen door tekst en geobjectiveerd door getallen, percentages en sterren.

Voor AirBnb Experiences, maar  hieronder ook voor Bedrijfsuitjes:

 

Recensies AirBnb Experiences

Bijgewerkt Zomer 2020:
Sterbeoordelingen 4.96
Vijf sterren bij 96%
Recencies 24.
Wat dit betekent: De ervaring is beoordeeld door gasten, op een schaal van een tot vijf sterren. De meeste ervaringen hebben een score boven de 4,7. Gebruik dit als een algemene indruk van hoe je ervaring het doet.

Esther 5 september 2020
Amazing experience!

Semih 15 februari 2020

Godelieve is a wonderful person and the workshop was great! We are grateful we have come across this experience.

Sophie 17 januari 2020
Really enjoyable experience.

Hans 7 september 2019
Godelieve heeft ons kundig en leuk begeleid. We hebben veel gelachen en ook veel geleerd om goed naar een gezicht te kijken. Waar we op kunnen letten als je een gezicht wilt kleien. Ze is een lieve, positieve en warme vrouw, ik kan deze ervaring van harte aanbevelen.
Privéfeedback: Bedankt voor de leuke middag, we vonden het allen erg leuk. Hans.

Carla 5 september 2019
Godelieve was wonderful. She is an amazing teacher. i can’t believe what we accomplished in 2 hours! Her studio is full of light and a perfect place for a class like this. If I lived in Amsterdam, I would definitely enroll in her studio classes; she is a master teacher and just a lovely person to be around. If you are into art, I highly recommend this as part of your Amsterdam visit.
Privéfeedback: Thank you! It was wonderful to meet you!

Christina 5 september 2019
Godelieve is an extraordinary teacher. It’s incredible, but she really CAN teach you to sculpt another person’s likeness in an afternoon. She is a serious artist, and deeply involved with the arts community in the Netherlands. Her studio is absolutely fabulous. We learned so much, and enjoyed her company so very much. I highly recommend this experience.

Tashira 10 augustus 2019
It was a fun experience, thank you for accommodating us!

Boshra 1 augustus 2019
Such a joyful and amazing new experience! Both myself and my 7 year old daughter had a special time learning new art form together with our amazing host Godelieve 💖 Godelieve is great at helping us beginners understand and create with simple but deep insights.
Privéfeedback: Hi Goldie..Thank you so much! We loved every moment we spent with you! You are a truely great teacher and host..we enjoyed our experience with you and hope to see you when we are back! 💘💞💖

Nathan 24 juli 2019
It was an amazing experience! You will truly surprise yourself by creating something you did not know you were capable of creating. Godelieve has a big heart, and makes sure you understand it as a beginner at your own pace there are no rights or wrongs -she is always around to lend a helping hand
Privéfeedback: Thank you so much for an unforgettable experience !

Nick 21 juli 2019
Decided to purchase this experience on a whim while visiting with my boyfriend. Turned out to be a perfect way to get creative and connect. We loved that Godelieve is a local artist and the class is held at her beautiful studio. She’s a wonderful artist and human, we shared stories, gave us advice on sculpting the entire time, and she even made a delicious apple pie and coffee for us. Would highly recommend for anyone to do!

Gwendolyn 14 juli 2019
We had a lovely day with Godelieve. The workshop was amazing, a total new experience. The place is beautiful and Godelieve is very helpful :).

Marie 14 juli 2019
Such a fun Airbnb Experience. Never did 4 hours pass as quickly as during this class. A true blast and i’d recommend it to anyone. Godelieve is an amazing host.
Privéfeedback: Dankjewel :).

Corey 11 juli 2019
A perfect gem of an experience for couples. We are both 30 years old, and enjoyed it thoroughly . Everything was very special from the moment we walked into the studio. Godelieve’s expertise showed in her teaching. We really feel we had a wonderful time, and are so glad we did.

Sophia 5 juli 2019
Thes session with Godelieve was very special and a real treat for our group of 8 girls sculpting each other’s heads. She has very deep knowledge and aught us how to delve into the experience​ well. We are very grateful for this very special memory.
Privéfeedback: Dear GOdelieve, I write this second hand since the girls are already on to new adventures in their travels. They loved their session with you and seeing all these lovely photos was truly touching. Thank you again for hosting such​ a special treat and making it a memory for their lifetimes.

Hailey 27 juni 2019
Godelieve was such a great instructor. It was a very fun and memorable experience and it was our first time doing it and we made amazing sculptures under the instruction of Godelieve. Would recommend!!!
Privéfeedback: Thank you so much for having us and accommodating us with goods that you bought from the store and giving us such a memorable experience in Amsterdam! Your studio is phenomenal and we hope to see you next time we are there! Thank you again!

Margot 16 juni 2019
Godelieve was a fantastic teacher for the afternoon, lovely and giving great guidance but also letting you try for yourself. This is a fun and relaxing activity to do to disconnect.
Privéfeedback: Thank you very much Godelieve, we had a perfect afternoon thanks to you! Margot & Elisabeth

Michael 4 juni 2019
We had such an incredible time sculpting with, and learning from, Godelieve. Not only was she kind and endlessly interesting, but she thoroughly walked my wife and I through the basics of sculpting in such a special way. She has a true artistic gift, and it was so valuable to gain tips and insight from her. We also had a blast sculpting each other’s heads! And she provided apple pie, which was delicious. This was such a worthwhile experience that we will always treasure.
Privéfeedback: It wasn’t the easiest place to find, we were not sure if we were intruding in someone’s private yard.

Charlotte 4 mei 2019
We had a wonderful afternoon sculpting each other heads with my mother. Godelieve helped us through every steps and we had fun exchanges.
Privéfeedback: Thanks for again for the great afternoon, we very much enjoyed it!

Marta Joanna 22 april 2019
If you want to have a great laugh, you don’t have to worry about that because there will be plenty of laughter. Godelieve a very friendly and talented lady with great stories to listen to. Not only is she talented in her artwork but also teaching the art of sculpting. You do not need any history of sculpting/art to be able to follow this course since she will show you how to turn a pile of clay to an actual human head in a very clear, achievable way for anybody. I did this course together with my boyfriend and we had a great date with amazing memories and a beautiful extra head to take home with.

Manisa 16 april 2019
Godelieve is a great hostess and artist. She has a artistic, kind and passionate energy. It was a great experience which has opened the doors in our minds to do more stuff like this. Godelieve is a great teacher and a person you will consider a friend in the end of the day. She served us hot apple pie and tea during the stay.
Privéfeedback: Thanks for everything!

Chelsea 16 februari 2019
My boyfriend and I visited Amsterdam for the first time from the US. It was Valentine’s day and wanted to celebrate by doing something that we’ve never done before. I came across Godelieve’s clay sculpture experience and thought this would be a fun and different way to celebrate together. We are not the artistic type whatsoever but with Godelive’s help and instruction we made each others faces come alive! Art is Godelive’s livelyhood and is truly passionate about helping you create something truly beautiful. It was very therapeutic and overall amazing experience. She also served the best apple pie I’ve ever tasted. We had so much fun and would recommend to anyone and everyone, even if getting artsy isn’t your cup of tea!

Paddy 14 februari 2019
My girlfriend and I booked this experience on a whim as a bit of fun for a date and ended up absolutely loving it. Godelieve was a wonderful teacher, very passionate and just a lovely person to chat to. There was the perfect balance of constructive instruction and allowing us work away by ourselves. We will definitely come back again and would absolutely recommend this experience to anyone!
Privéfeedback: It was lovely to meet you Godelieve! Thanks for such a lovely night and we will absolutely be back again soon with friends / family.

Miranda 9 februari 2019
Een unieke ervaring waarbij je op een andere manier gaat kijken naar jouw mede cursist. Super leuk om te doen met je vriend(in).

Giles 2 februari 2019
I booked this as a surprise date for my girlfriend. I haven’t touched clay since I was at school (around 25 years ago) and am quite hopeless when it comes to art/creativity. But our lovely host & teacher, Godelieve, came to the rescue and guided us both through the basics of sculpting. Godelieve was very patient and her knowledge of clay artwork combined with her warm personality made this a thoroughly enjoyable experience. I would highly recommend the workshop to anyone looking for something to do in Amsterdam beyond the usual touristy activities. Lastly, a big thank you (again) to Godelieve for a wonderful afternoon. Giles & Mirjam x
Privéfeedback: Nothing, it was awesome

Damiano 12 december 2018
Great experience. Godelieve is a professional artist and a wonderful person. I have learned the basic skills and the actual confidence to sculpt and practice on my own.

Reviews Bedrijfsuitjes

SEO Economisch Onderzoek 40
Samen met 40 collega’s hebben wij hier een creatieve & gezellige dag gehad. De resultaten van de ‘koppen’ waren verbluffend! Alle collega’s waren enthousiast. Zeker een aanrader!
Programma: 10
Begeleiding: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Totaal 10

Novarum 35
Na een korte introductie van Godelieve Smulders gingen we aan de slag met het letterlijk verbeelden van de kernwaarden van ons bedrijf. In korte tijd hebben we met z’n allen iets moois neergezet onder de bezielende leiding van Godelieve en haar assistenten. De middag was uitermate goed verzorgd en is een absolute aanrader!
Programma: 10
Begeleiding: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Totaal 10

Buurtzorg Nederland 15
Geweldige, creatieve, humoristische teamactiviteit. Superbegeleiding door een zeer enthousiaste vrouw. Het zal je meevallen wat je allemaal kunt maken, ook ongeoefend! Aanrader hoor!
Programma: 8
Begeleiding: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Totaal 9,0

Gemeente Almere 12
Doordat iedereen zijn eigen interpretatie gaf aan het creëren van een mooie kop, hebben we veel gelachen. Ook toen de regen op een gegeven moment begon, ging iedereen onverstoorbaar door met het maken van de hoofden. Pas nadat het echt hard begon te regenen, zijn we toch maar naar binnen gegaan. Daar prettig doorgewerkt onder begeleiding van twee beeldhouwsters en onder het genot van een hapje en een drankje. We hebben een zeer gezellige middag gehad.
Het is vooral leuk dat je ook nog een tastbaar resultaat hebt voor op de werkplek!
Programma: 8
Begeleiding: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Totaal 8,0

Academia vitae 12
Godelieve Smulders doet iets bijzonders door mensen aan te zetten tot iets–het maken van een beeld–dat ze niet dachten dat ze dat kunnen. Het leert mensen kijken, voelen, en creeeren. Inspirerende sessie.
Programma: 9
Begeleiding: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Totaal 9,0

St Lucas Andreas Ziekenhuis
Een warm onthaal door Godelieve Smulders. Goede uitleg over wat we gingen doen, stap voor stap. Vreselijk gelachen! Zorgt voor een goede teamspirit!!Ook de authentieke sfeer sprak ons erg aan!
Programma: 8
Begeleiding: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Totaal 7,7

Yarden
Geweldig! Wij zijn een afdeling van allemaal IT-ers. Nooit gedacht dat we zo creatief konden zijn. Iedereen was erg tevreden over het resultaat, maar dat komt natuurlijk ook door de gezellige / professionele begeleiding van Godelieve. Lekker wijntje erbij….open haardje aan……en maar knutselen aan die koppen…..helemaal TOP!
Programma: 8
Begeleiding: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Totaal 8,3

Stibbe N.V.
Studio Smulders heeft gezorgd voor een geslaagd unituitje. Het contact was prettig en de middag zelf goed verzorgd. Bovenal was de workshop zelf heel leuk en origineel. Zeker een aanrader!
Programma: 9
Begeleiding: 10
Prijs/kwaliteit: 8
Totaal 9,0

Smaykie
In een prachtige tuin hebben we een heel mooi schilderij gemaakt van het echtpaar. Alle vriendinnen schilderde een eigen deel. Als geheel bij elkaar een heel mooi kleurrijk schilderij, wat echt mooi was! De begeleiding en de omgeving was perfect! Godelieve de begeleidster is fantastisch. Ik zou het zo weer over doen!
Programma: 10
Begeleiding: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Totaal 10

Aon Risk Services – afdeling C
Wij hebben een leuk en gezellig bedrijfsuitje gehad!. Het is erg leuk om te zien dat in iedereen een creatieve kant heeft en dat je in een paar uur tijd een beeld van elkaar kan maken, waarbij echt gelijkenissen terugziet. Godelieve zorgt voor goede begeleiding en helpt leuk mee bij de “finishing touch”.
Programma: 10
Begeleiding: 9
Prijs/kwaliteit: 6
Totaal 8,3

Prive
In een atelier met onder artistieke begeleiding hebben we gezamenlijk een foto van het aanstaande bruidspaar in 9 delen geschilderd wat uiteindelijk 1 groot gaaf schilderij van 90×90 cm is geworden.
Programma: 8
Begeleiding: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Totaal 8,0

Identity plus
We hebben met ons gezin een hele leuke en verrassende middag gehad bij Godelieve. I.P.V. een surprise avond thuis zijn we dit keer met z’n allen met klei bezig geweest. Het was een gezinsuitje. Leuk om te zien dat iedereen er zo enorm van heeft genoten om creatief bezig te zijn.
Programma: 10
Begeleiding: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Totaal 10

DA drogisterij parfumerie de V
Met onze dames een hele leuke en leerzame middag gehad. Het aktief bezig zijn en de verrassing van het eigen “produkt” bracht veel hilariteit. Verder een leerzame bezigheid omdat een ieder alles geeft en veel van zichzelf laat zien. Kortom een aanbeveling.
Programma: 8
Begeleiding: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Totaal 8,0

Axioma communicatie en relatie
Aangestoken door het enthousiasme en professionaliteit van Godelieve, gingen mijn collega’s en ik direct enthousiast aan de slag. Het resultaat: een ontzettend leuke middag en prachtig resultaat! Een echte aanrader!
Programma: 8
Begeleiding: 10
Prijs/kwaliteit: 8
Totaal 8,7

Bouwend Nederland
Dat het nog mogelijk is om een dag van tevoren een schilderworkshop te regelen voor 6 personen met een beperkt budget heeft Godelieve wel bewezen. Ze heeft er zelfs een eigen schilderles voor laten vervangen, zodat ze de workshop zelf kon geven bij ons in de tuin. Godelieve ontzettend bedankt hiervoor! We hebben heerlijk genoten en zijn nog steeds trots op onze zelfgeschilderde portretten, die een mooi plekje aan de wand gaan krijgen. Sommige van ons overwegen serieus om een schildercursus te gaan volgen nu ze hun schildertalenten ontdekt hebben. Bedankt en wie weet tot het volgende bedrijfsuitje en dan in jouw atelier!! Groeten van Emily
Programma: 8
Begeleiding: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Totaal 9,0