Skip to content

Uitjes

Bedrijfs Uitjes

Zin in een creatieve en unieke teambuilding activiteit of een leuk bedrijfsfeest ?
Boetseer elkaars hoofd op ware grootte en leer elkaar op een creatieve, non-verbale en speelse wijze opnieuw kennen. Onder deskundige begeleiding boetseer je in ongeveer 2 uur het hoofd van je collega. Klei is een heerlijk materiaal om mee te werken, soepel en gewillig. Wij zorgen voor tips en trucs en staan zowel de gehele groep als de individuele deelnemers bij om tot een sprekende gelijkenis te komen! Het is belangrijk om de hoofdkenmerken van de gezichtsvorm in klei over te brengen. Zelfs bij het maken van een karikatuur kun je behoorlijk afwijken van de werkelijkheid om juist een trefzekere gelijkenis te maken. Gecombineerd met veel lol geeft het een geweldige verbondenheid en teamspirit bij de deelnemers Ondertussen leer je het ‘abc’ van het beeldhouwen. Als alle koppen klaar zijn volgt een fotosessie van de groep met hun geboetseerde koppen De geboetseerde kop kan mee worden genomen naar huis of bedrijf en daar tentoon worden gesteld.

Familie Uitjes

In plaats van thuis te borrelen komen vrienden, familieleden bij elkaar in het ruime atelier van Godelieve.
De formule is eenvoudig; je bent elkaars model, je maakt een portret van elkaar. Met deskundige begeleiding is iedereen echt in staat een gelijkende kop te maken. Het programma behelst dat deelnemers in een sessie van 2 tot 3 uur elkaars hoofd gaan boetseren. Levensgroot, van klei, op een boetseerstandaard. Er worden lootjes getrokken om te bepalen wie aan wie wordt gekoppeld. Door elkaar te boetseren heb je meer non verbaal contact dan gewoonlijk. Je zult er niet aan ontkomen om een andere blik op elkaar te werpen. Je komt in aanraking met het stoeien van je eigen creativiteit. De voldoening is groot wanneer je merkt dat iets, dat je nog nooit hebt gedaan je lukt. Een sessie kent meestal een hilarische start. Dan volgt de stille concentratie van de handen in de klei. De beelden kunnen drogen op hun sokkel en kunnen tegen kleine vergoeding mee naar huis worden genomen.

Vrijgezellen Uitjes

Het bruidspaar geschilderd door familie leden en vrienden.
Deelnemers aan een vrijgezellenfeest zijn de intimi van de bruid en bruidegom, die een verassende middag willen organiseren met een blijvend resultaat. Bij Studio Smulders wordt de groep feestelijk ontvangen met koffie en taart. Daarna wordt de vergrootte foto van het echtpaar in zoveel stukken geknipt als er deelnemers zijn. Iedere deelnemer krijgt een deel van de foto van het echtpaar en beschilderen vervolgens dat deel op een reeds in kleur gezet doek. Als iedereen klaar is worden alle doekjes bij elkaar gevoegd. Soms moeten er nog enkele aanpassingen plaatsvinden om tot een mooi geheel te komen. Omdat niemand weet wat de ander schildert is het resultaat is voor iedereen altijd een verrassing. Alle doeken aan elkaar gekoppeld vormen samen een cadeau voor het echtpaar.

CV
Zie voor deelname aan minder recente tentoonstellingen de pagina Levensloop Klik hier. 

Opdrachten
Geinteresseerd in Kunst? Heeft de informatie u geprikkeld?  Klik hier.